10e editie 8FM 70’s, 80’s & 90’s party 2012

Home / Uncategorized / 10e editie 8FM 70’s, 80’s & 90’s party 2012

De Maaspoort te ’s-Hertogenbosch stond dit jaar in het teken van de 10e editie van de succesvolle 70ties,80ties en 90ties Party van RADIO 8FM.

Tijdens dit evenement konden de vele bezoekers genieten van de sfeer, muziek en special effects van weleer. De entree voorzagen wij van de juiste sfeerverlichting en omroepinstallatie en de 80ties area werd door ons omgetoverd tot een mega feestzaal.
Een DJ booth centraal in de zaal geplaatst met daarboven een grid bestaande uit verschillende cirkels, voorzagen we van oa. 44 moving heads, 96x par64, ACL, Blinders en stroboscopen. Het geheel stond borg voor een spetterende licht en lasershow. De ultieme muziekbeleving werd gegarandeerd door de aanwezigheid van in totaal 45kW geluid, waarvan een deel ingevlogen in het eerder genoemde grid.
Om het geheel af te maken werd er een verlichte dansvloer van 120²m en werden er meerdere confetti kanonnen geplaatst. Hierdoor herleefden de bezoekers de sensatie van vroeger tijden.

Speciaal voor de 10e editie stonden er op de hoeken van de dansvloer 4 danstorens waar diverse dansers en danseressen hun kunsten vertoonden. Deze torens werden compleet verzorgd met truss, podia en licht door Van den Berk.

Ook verzorgden Van den Berk het special effect dat er honderden grote ballonnen over het publiek heen kwamen.

Voor het 10e jaar op rij konden wij tezamen met de organisator Radio 8FM terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

 

 

Leave a Comment