Create to remember

Van den Berk bedenkt maakt en creeërt al ruim 20 jaar bijzondere audiovisuele concepten voor festivals, bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen waarbij maatwerk centraal staat.

Samen een beleving creëren

Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche kunnen we meer voor u regelen dan licht, geluid en beeld. We kunnen u adviseren over alle andere aspecten die bij een evenement komen kijken en samen met u een thema tot in de puntjes uitwerken zodat u en uw gasten na afloop enthousiast naar huis gaan.

We bieden de mogelijkheid om uw project volledig te laten begeleiden door een ervaren eventmanager die samen met u het project de juiste invulling geeft . We hebben samen met onze partners zowel de ervaring als de creativiteit om van ieder evenement iets bijzonders te maken. We weten de juiste leveranciers, voelen de sfeer aan en hebben slechts één doel: een sfeer creëren die iedereen bij blijft.

Event manager

Een eventmanager is de schakel tussen u en de verschillende leveranciers. Hij zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen en ondervangt problemen.

(Technisch) regisseur

Een regisseur zorgt ervoor dat uw idee vertaald wordt naar een pakkende productie. Bovendien draagt hij zorg voor een uitstekend verloop van het evenement.

Logistiek & uitvoering

Naast dat we de zorg dragen voor de juiste materialen, dragen we ook zorg voor logistiek, realisatie en uitvoering van uw projecten.