Live stream webinar video studio Brabant

Organiseer een online live evenement, webinar of webcast

Bekijk onze aanpak

Wat is een live online webinar of webcast?

Bij een webinair of webcast is jouw publiek op afstand aanwezig met een livestream. Jouw doelgroep kan in een interactieve livestream meedoen aan een training, seminar, workshop of vergadering. Je publiek bekijkt en reageert op de uitzending via PC of smartphone. Zo kun je een evenement op afstand aanbieden aan online deelnemers via je eigen kanalen, zoals website, social media of intranet. Dit kan besloten of openbaar.

Wij helpen je om een interactieve uitzending voor jouw publiek te maken. In onze webinar studio in Brabant staat een team van professionals voor je klaar.In de studio kunnen we veilig volgens RIVM Corona richtlijnen meerdere gasten en sprekers ontvangen. We verzorgen de gehele technischeproductie, we helpen je ook bij het maken van het programma!

Bekijk de video

Werkwijze webinar organiseren

We kunnen live gaan in onze professionele webinar studio of bij jou op locatie. De live-registratie wordt gerealiseerd met behulp van meerdere camera’s. Live kunnen er grafische elementen worden weergegeven, kan er ingebeld worden en kunnen vooraf opgenomen video’s worden getoond. Bij een succesvol webinar organiseren komt meer kijken dan je denkt. Daarom helpen we jou de uitzending goed voor te bereiden. Wij zorgen ervoor dat jij je vooral kunt concentreren op het voorbereiden van de inhoud van het evenement.

Studio

Onze online-event webcast studio aan de A58 bij ‘s-Hertogenbosch zorgt voor jouw perfecte webcast/online-event. De techniek staat klaar, zodat jij je kunt focussen op de inhoud!

Onze livestream webcast studio in hartje Brabant biedt alle functionaliteiten voor een geslaagde webcast met een live-stream! De live-registratie registreren we met behulp van meerdere camera’s. We kunnen live grafische elementen weergeven in jouw huisstijl, contact leggen met externe gasten via videocalls en we kunnen vooraf opgenomen video’s tonen. 

In de studio kunnen we veilig volgens RIVM-richtlijnen meerdere gasten en sprekers ontvangen. We zorgen voor alle benodigde facilitering, conceptontwikkeling, inhoudelijke voorbereiding, grafische ondersteuning voor presentaties en video’s, camera’s, productie-ondersteuning, aanvullende infotainment en hosting van de uitzending.

Interactie

Met sprekers op afstand, interactieve chats, en andere interactie maken we het echt informatief en entertaining. Het volwaardige alternatief op een écht event.

 

Dagvoorzitter

Professionele presentators staan voor je klaar om je evenement te hosten.

Samenwering

Wij helpen je om een professionele uitzending voor jouw publiek te maken in onze studio. We helpen je met de inhoud, de techniek regelen wij!

Platform

Bekijk de livestream via ons webinar platform in je eigen huisstijl of livestream naar YouTube, Facebook of LinkedIn!

Ga live in onze studio of op jouw locatie.

Gaan we aan de slag in onze studio of bij jou op locatie? In de studio staat alles klaar, op locatie nemen wij alles mee. Wat zijn jouw wensen? Wat is de inhoud van jouw webcast, kunnen we je hierbij helpen? Is de internetverbinding toereikend? Licht en geluid moet natuurlijk helemaal perfect zijn.

Je wordt helemaal begeleid in de inhoud en de organisatie van de uitzending. We zorgen voor de techniek, maar ook voor alle grafische elementen: zodat de webcast aansluit op jouw huisstijl. Ook zijn er extra mogelijkheden zoals live interactie met het publiek of met gasten op afstand in de uitzending.

Opdrachtgevers

Bij een succesvol webinar organiseren komt meer kijken dan je denkt.

De techniek is geregeld door ons, de specialisten van Filmit gaan je helpen met de inhoud. Zo kunnen we samen focussen op inhoud en interactie:
Speciale gasten in de studio, experts die kunnen inbellen in de uitzending en relaties die online direct worden betrokken in de dialoog. Kijkers die hun mening kunnen geven over stellingen en mee kunnen praten over dilemma’s en kunnen worden bevraagd over hun ervaringen over het onderwerp. Op die manier draag je uit waar je voor staat, geef je ruimte voor interactie en maak je je visie betekenisvol. De output: een berg data.

Meer over Filmit Videomarketing

Van den Berk b.v. Audio- en visuele verhuur | Looier 1 | 5253 RA Nieuwkuijk